Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012


ΚΟΥΒΑ! ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΞΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!

Η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Κούβας σε συνδυασμό με την θαυμάσια φυσική ομορφιά και κάποιες από τις καλύτερες παραλίες του κόσμου, την καθιστούν προφανή επιλογή για διακοπές στην Καραϊβική. Ελάχιστοι προορισμοί στην περιοχή, εάν όχι κανείς, είναι πιο σαγηνευτικοί από την Κούβα.Χαρακτηριστικό των κατοίκων της ο ενθουσιασμός για την μουσική, καθώς το νησί αποτελεί ‘σπίτι’ της ρούμπα, του μάμπο, του cha-cha-cha και της σάλσα. Και εκτός από τα παραπάνω προσφέρει ηλιοφάνεια 300 ημέρες το χρόνο και μέση θερμοκρασία 25 βαθμούς!

Πτήση από Θεσσαλονίκη για Κούβα, με στάσεις στην ΑΘήνα και στο Παρίσι!
Ημέρα αναχώρησης: Τετάρτη 14-5-13
Πέμπτη 15-5-13 Άφιξη στην Κούβα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο
Παρασκευή 16-5-13 Επίσκεψη στο ιστορικό φρούριο La Cambana, ένα κάστρο κτισμένο κατά τον 18° αιώνα από τους Άγγλους, το 3° μεγαλύτερο φρούριο σε όλη την Αμερική! Βρίσκεται σε ένα ύψωμα μπροστά στη θάλασσα απ' όπου μπορείς να δεις όλη την Αβάνα!


Σάββατο 17-5-13 Καιρού επιτρέποντος θα είναι μια τέλεια μέρα για κολύμπι, η παραλία Βαραντέρο, μια από τις καλύτερες του κόσμου θα είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί στα φιλόξενα και μαγικά νερά της! 







Κυριακή 18-5-13 Επίσκεψη στην παλιά πόλη της Αβάνας, στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας (Catedral de la Virgen María), στο Εθνικό Μουσείο Όμορφης Τέχνης της Κούβας. Τέλος μια επίσκεψη στο κοιμητήριο του Χριστόφορου Κολόμβου θα σας αφήσει έκπληκτους, καθώς είναι γεμάτος με πλήθος αγαλμάτων αρίστως φιλοτεχνημένα!

Δευτέρα 19-5-13 Μέρα αναχώρησης
Μαζεύουμε τις βαλίτσες και στο αεροδρόμιο της Αβάνας!!
Πετάμε για Παρίσι, όπου θα έχετε χρόνο για ψώνια και το απόγευμα πτήση για Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Περαιτέρω πληροφορίες: Διαμονή στο ξενοδοχείο Ramiro's House
Έξοδα ταξιδιού: 3.187 € (στα έξοδα περιλαμβάνται τα εισητήρια, η διαμονή, μετακίνηση στο νησί)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου